Termeni și condiții

FLH DOT RO S.R.L. cu sediul în Jud. Sibiu, Mun. Sibiu, Str. Ocnei, nr. 24, ap. 8,  înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J32/2052/2022 , cod unic de inregistrare 46856851 și reprezentată online prin intermediul site-ului web flh-cleaning.ro, se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

FLH DOT RO S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului flh-cleaning.ro, cu sau fară o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web flh-cleaning.ro. Informăm pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

FLH DOT RO S.R.L.face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web flh-cleaning.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Dreptul de autor. Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin FLH DOT RO S.R.L.  și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail sau folosind formularul de contact.